Про компанію

Еко-бренд SUN FOODS® - торгова марка сучасної інноваційної української компанії "СІНТЕКС", яка спеціалізується на виробництві 100 % натуральних продуктів харчування.

Про компанію

Уся сировинна база - поля овочів і плантації ароматичних трав (базилік, кріп, петрушка, орегано, розмарин, чабер) розміщені у безпосередній близькості від сучасного виробничого комплексу у Н.Каховці.

Саме завдяки новим NST-технологіям, власним технологічним рішенням, ноу-хау і обладнанню, SUN FOODS може похвалитися широким асортиментом продукції унікальної якості з покращеними характеристиками інтенсивності аромату, кольору і смаку своєї продукції. SUN FOODS завжди прагне принести до столу споживача продукти найвищого ґатунку.

Тільки завдяки своєрідному мікроклімату екологічно чистої Херсонської Таврії, традиціям і спадщині предків, які передаються від батьків до дітей, продукти завжди, протягом поколінь, мають свій характерний смак і аромат, та роблять ці коштовності природи традиційною городницею України. Тепер Ви набагато ближче до таємниці та чарівництва Херсонщини і можете це спробувати. З цієї причини, усі овочі і пряно-ароматичні трави вирощуються в Україні, що робить можливим контролювати процеси вирощування і проводити ретельний відбір якісної сировини.

Як ми виробляємо нашу продукцію

У виробництві ми використовуємо сучасні NST-технології (New Solar Technologies) та отримуємо якісно новий вид сушених моно-продуктів найвищої якості із натуральним кольором, ароматом, смаком та біоенергетикою свіжого продукту, в якому максимально збережені корисні елементи: вітаміни, мінерали, антиоксиданти, які НЕ виробляються організмом, а потрапляють тільки з їжею.

Етап інфрачеровоного сушіння

NST - Технології, як вид еко-консервації (зневоднені продукти) - це використання NST-4 інфрачервоного сушіння з NST способом делікатного сушіння за невеликих t = 50 ... 55 ° С для виробництва натуральних сушених продуктів: сушені овочі, сушена зелень, сушені гриби, фрукти, ягоди, м'яса, в т.ч. харчових порошків з максимальним збереженням біологічно-активних речовин, мікро і макроелементів, органічних кислот, хлорофілу, клітковини та ін. корисних речовин.

Етап низькотемпературного сушіння (50-55 °C)

Технологічний процес сушіння по NST - технології заснований на застосуванні інфрачервоних променів певної довжини хвилі, які активно поглинаються молекулами води, яка міститься в продуктах рослинного або тваринного походження, і легко виводять її на поверхню. У той же час ці промені не взаємодіють з тканинами і не руйнують клітини продукту який піддається сушінню. Тому процес видалення клітинної та позаклітинної вологи можливий при відносно невисоких температурах, що дає привід говорити про отримання за допомогою застосовуваної NST-технології якісно нового виду продуктів зі збереженням всіх природних властивостей свіжого продукту.

Продукт відноситься до категорії 100% натуральні еко продукти, без підсилювачів смаку, без ароматизаторів, без консервантів, без барвників, класу - "Преміум"

Продукти майже не містять жирів, не містять молока, глютену, низькокалорійні - ідеальні для повноцінного харчового раціону як дітей, так і дорослих.

Використовуйте для профілактики або дієтах при цукровому діабеті, безглютеновій та безказеїновій дієтах, і обов'язково при целіакії. Це смачне доповнення для вегетаріанців та веганів.

На відміну від свіжих продуктів, які навіть в надкомфортних умовах зберігання, вже до середини зими втрачають більше половини своїх корисних властивостей, наші сушені натуральні продукти протягом тривалого терміну зберігання не втрачають своєї початкової якості.

Продукція вироблена з культивованих грибів шампіньйонів, якісних свіжих овочів і зелені вирощених у відкритому грунті екологічно чистої області України, Херсонської області, традиційної городниці України і перероблена структурним підрозділом Компанії "СІНТЕКС" - на Новокаховському консервно-сушильному заводі.

Щоб відновити всі фізичні, хімічні і органолептичні властивості продукту, сушений продукт досить замочити в теплій воді на 10-15 хвилин. При приготуванні перших страв, соусів, ароматичних масел - застосовувати без попереднього замочування. При приготуванні других страв, випічки, салатів - з попереднім замочуванням. Відновлення: овочі, зелень, фрукти, ягоди - в 5-6 разів по об'єму та гриби - в 7-8 разів.

У перерахунку через відновлення, особливо в зимовий період, ціна сушеної продукції помітно виграє в порівнянні зі свіжою з парників, і є більш якісною і корисною для здорового харчування і поповнення необхідних вітамінних запасів в порівнянні з продукцією на гідропоніці.

Стерилізація і терміни зберігання

Стерилізація і терміни зберігання

Інфрачервоне випромінювання при застосуванні NST-технологій і стерилізації НВЧ сприяє знищенню мікрофлори на поверхні продукту, роблячи сушені продукти практично стерильними, що дозволяє створити умови для гарантованих тривалих термінів зберігання готової продукції до 36 місяців від дати виробництва, без створення спеціальних умов.

Стерилізація і терміни зберігання

  • на виробництві впроваджена система контролю готової продукції на наявність металевих домішок, вся сипуча продукція безпосередньо перед пакуванням пропускається через спеціальне обладнання - магнітний сепаратор;
  • контроль вологості готового продукту ведеться на виробництві за допомогою інфрачервоного аналізатора вологості фірми "Radwag" одного зі світових лідерів виробництва лабораторного обладнання.

Сертифікація

  • суб'єкт господарювання має всі дозвільні документи для виробництва продуктів харчування;
  • підприємство сертифіковане за системою ISO 9001: 2009;
  • підприємство готується до переходу на сертифікацію за системою ISO 9001: 2015.