Сушена паприка
SUN FOODS®

Peperoni secchi "La Bогерa"
Сушена паприка <br>SUN FOODS®

Благородний солодкий болгарський перець, який вирощений в Україні, під Каховкою. Це дійсно дар природи, особливо сприятливий клімат, як то Таврійські степи, Дніпро та ласкаве сонце , а ще - дбайливі руки українців.

Насичений аромат та червоні кольори свіжої солодкої паприки

Сушена паприка <br>SUN FOODS®
Усе що треба, щоб приготувати досконалі страви з мексиканської, італійської, іспанської, угорської, німецької, індійської, марокканської кухні.

Паприку з задоволенням використовують у народній кухні українські болгари та гагаузи. українські молдавани та вірмени, грузини та інші народності.

Усе вже дбайливо нарізане та висушене, залишається тільки приготувати!

Сушена паприка <br>SUN FOODS®

Сушимо при невеликих, делікатних температурах, зберігаємо смак, колір і аромат, без посилювачів смаку, без ароматизаторів, без консервантів, без барвників. "La Bогерa" - різноманітні за розміром пластинки та порошок паприки.

Мад’ярський порошок — яскрава, запашна та корисна пропозиція!

Херсонська запашна паприка, майже  по-домашньому, з українських степів біля Каховки досліджена науковцями  НУБіП України «НДПІ стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції», які підтвердили підвищенний вміст у паприки SUN FOODS біологічноактивних речовин:вітаміну С більше 203,0 мг/100 г , та β-каротину - 1,4 мг/100 г Вперше вітамін в паприці виділив Нобелівський лауреат, угорець Альберт Сент-Дьйорд!

Це дійсно лікувальний засіб під час авітамінозу взимку або навесні, та чудове доповнення до більшості перших та других страв, до яких звикли українці. Херсонська паприка -  це не тільки гастрономічне задоволення, а ще й неабиякий профілактичний ефект.

Паприка поліпшує роботу шлункового тракту та підшлункової залози, добре впливає на кровообіг та допомагає при ревматизмі, підвищює імунітет, стимулює центральну нервову систему, підвищює в крові рівень гормону окситоцину, що викликає доброзичливу прихильність до інших людей, і навіть покращує пам`ять!

Страви з сушеною паприкою

Поради від шеф-повара В’ячеслава
Поради від шеф-повара В’ячеслава

Дорогоцінний порошок незамінний для багатьох типів ковбас чоризо, ломо, корейки. Він додає абсолютно бездоганний смак достовірності для паельї, в американській кухні в якості приправи для барбекю свинини, яловичини, тушкованого м'яса ягняти, кебаби і навіть пряним яйцям!

Паприка гарна добавка до барбекю, вона чудово поєднується з м’ясом, птицею, овочами, сиром, яйцями, рибою, морепродуктами. Додавайте паприку як основну спецію до гуляшу, супів, соусів, салатів, яєць, рису, молотого м’яса. Ліпше всього вона віддає свій смак і колір у гарячьому жирному середовищі, тому краще спочатку розвести необхідну кількість паприки в гарячому маслі, а ще краще в топленому салі та вже готову суміш внести в основну страву незадовго до готовності. І в будь-якому випадку додати паприку в майже готову страву.

Готуємо гарячу м'ясну страву класичний гуляш gulyas і його варіант угорського походження, густий м'ясний гуляш з картоплею - "Бограч по-Закарпатськи". Можна ще - "Перколт", "Токані", або дуже смачний "Паприкаш", або рибний суп "Халасле", або щедро додати її до українського борщу — не пожалкуєте!.

Бограч по-закарпатськи Рецепт вiд SUN FOODS ®

Бограч по-закарпатськи

М'ясний гуляш, пряна гаряча їжа з вогню одночасно і перше і друге блюдо, одне з найпоширеніших і улюбленіших страв Закарпатської народної кухні. "Їжа пастухів" традиційно готують на відкритому вогні в спеціальному казанку - "бограч".
Рецепт має немислиме число варіантів, але в кожному рецепті приготування бограча , як майже і усіх інших
угорських і закарпатських страв, обов'язковим інгредієнтом є паприка, яка надає страві такий пікантний смак.

Інгредієнти

Телятина 1кг
Бекон 150-200 г
Цибуля "Аroma" 30-40 г
Паприка "La Bогерa" порошок 3 ст. ложки
Картопля 500-600 г
Паприка "La Bогерa 1" шматочки 1 мм 20-30 г
Помідори в’ялені "La Salento" 15 г
Морква 2 шт. невеликі
Зелень петрушки "Exclusive"
Сіль

Приготування

У розігрітий на вогнищі чавунець покласти дрібно нарізаний бекон, розтопити бекон і додати нарізану великою соломкою моркву, злегка підсмажити, додати цибулі "Аroma " та порошок паприки "La Bогерa".

Будьте пильними - цибуля не повинна підгоріти, а паприка повинна втягнути увесь жир, тому потрібно інтенсивно
перемішувати страву дерев'яною ложкою.

Додаємо у казанчик м'ясо, нарізане на порційні шматки розміром приблизно 2 см, товчений часник, кмин, усе добре перемішуємо, додаємо трохи води або кісткового бульйону в міру необхідності. Багато рідини не додаємо, м'ясо повинне тушкуватися.

До м'яса, доведеного майже до готовності, причому уся рідина повинна випаруватися, залишається тільки жир, додаємо нарізану кубиками картоплю.

У кінці приготування солимо, додаємо паприку "La Bогерa 1" , помідори в’ялені " La Salento ", зелень петрушки "Exclusive" що значно підвищить аромат та смак нашого "бограчу".

На чистому повітрі, біля вогнища, з родиною або щирими друзями, МінЗдрав НЕ забороняє поєднати здорову їжу з гарним сухим вином.
Реєструйся!
І отримай шматочок смачної України
Дякуємо!
Ви підписані на розсилку рецептів!
Помилка
Переконайтеся, що Ви не підписувалися на розсилку раніше і перевірте коректність введених даних

Iнші продукти цієї категорії