Сушений гарбуз
SUN FOODS®

Сушений гарбуз <br>SUN FOODS®

Цей яскравий сонячний плід зміцнює імунітет, піднімає настрій, покращує здоров'я всієї вашої родини.

Стигла, соковита, помаранчева красуня

Сушений гарбуз <br>SUN FOODS®
Сушений гарбуз <br>SUN FOODS®

Страви з сушеним гарбузом

Поради від шеф-повара В’ячеслава
Поради від шеф-повара В’ячеслава

Дорогоцінний порошок незамінний для багатьох типів ковбас чоризо, ломо, корейки. Він додає абсолютно бездоганний смак достовірності для паельї, в американській кухні в якості приправи для барбекю свинини, яловичини, тушкованого м'яса ягняти, кебаби і навіть пряним яйцям!

Паприка гарна добавка до барбекю, вона чудово поєднується з м’ясом, птицею, овочами, сиром, яйцями, рибою, морепродуктами. Додавайте паприку як основну спецію до гуляшу, супів, соусів, салатів, яєць, рису, молотого м’яса. Ліпше всього вона віддає свій смак і колір у гарячьому жирному середовищі, тому краще спочатку розвести необхідну кількість паприки в гарячому маслі, а ще краще в топленому салі та вже готову суміш внести в основну страву незадовго до готовності. І в будь-якому випадку додати паприку в майже готову страву.

Готуємо гарячу м'ясну страву класичний гуляш gulyas і його варіант угорського походження, густий м'ясний гуляш з картоплею - "Бограч по-Закарпатськи". Можна ще - "Перколт", "Токані", або дуже смачний "Паприкаш", або рибний суп "Халасле".

Бограч по-закарпатски Рецепт вiд SUN FOODS ®

Бограч по-закарпатски

М'ясний гуляш, пряна гаряча їжа з вогню одночасно і перше і друге блюдо, одне з найпоширеніших і улюбленіших страв
Закарпатської народної кухні. "Їжа пастухів" традиційно готують на відкритому вогні в спеціальному казанку - "бограч".
Рецепт має немислиме число варіантів, але в кожному рецепті приготування бограча , як майже і усіх інших
угорських і закарпатських страв, обов'язковим інгредієнтом є паприка, яка надає страві такий пікантний смак.

Інгредієнти

Телятина 1кг
Бекон 150-200 г
Цибуля "Аroma" 30-40 г
Паприка "La Bогерa" порошок 3 ст. ложки
Картопля 500-600 г
Паприка "La Bогерa 1" шматочки 1 мм 20-30 г
Помідори в’ялені "La Salento" 15 г
Морква 2 шт. невеликі
Зелень петрушки "Exclusive"
Сіль

Приготування

У розігрітий на вогнищі чавунець покласти дрібно нарізаний бекон, розтопити бекон і додати нарізану великою соломкою моркву, злегка підсмажити, додати цибулі "Аroma " та порошок паприки "La Bогерa".

Будьте пильними - цибуля не повинна підгоріти, а паприка повинна втягнути увесь жир, тому потрібно інтенсивно
перемішувати страву дерев'яною ложкою.

Додаємо у казанчик м'ясо, нарізане на порційні шматки розміром приблизно 2 см, товчений часник, кмин, усе добре перемішуємо, додаємо трохи води або кісткового бульйону в міру необхідності. Багато рідини не додаємо, м'ясо повинне тушкуватися.

До м'яса, доведеного майже до готовності, причому уся рідина повинна випаруватися, залишається тільки жир, додаємо нарізану кубиками картоплю.

У кінці приготування солимо, додаємо паприку "La Bогерa 1" , помідори в’ялені " La Salento ", зелень петрушки "Exclusive" що значно підвищить аромат та смак нашого "бограчу".

На чистому повітрі, біля вогнища, з родиною або щирими друзями, МінЗдрав НЕ забороняє поєднати здорову їжу з гарним сухим вином.
Реєструйся!
І отримай шматочок смачної України
Дякуємо!
Ви підписані на розсилку рецептів!
Помилка
Переконайтеся, що Ви не підписувалися на розсилку раніше і перевірте коректність введених даних

Iнші продукти цієї категорії