Сушена морква
SUN FOODS®

"Carotino"
Сушена морква <br>SUN FOODS®

Південне сонце Таврії, степи Придніпров'я насичують цей овоч неперевершеним смаком і ароматом.

соковитий, солодкий смак з характерним ароматом.

Сушена морква <br>SUN FOODS®
Моркву можна назвати королевою овочів за її корисні властивості і широке використання по всьому світі. Цей яскравий сонячний овоч лідирує серед усіх овочів.
Сушена морква <br>SUN FOODS®

Сушимо при невеликих, делікатних температурах, зберігаємо смак, колір і аромат, без підсилювачів смаку, без ароматизаторів, без консервантів, без барвників. З моркви готують всілякі страви: салати, вінегрети, соуси, гарніри, маринади, приправи, широко використовують при виробництві рибної, овочевої, м'ясної консервації. Зміст вітамінів, мікроелементів в моркві просто величезна. Вона містить бета-каротин, який є попередником вітаміну А. За вмістом заліза, марганцю, кобальту, нікелю, йоду морква займає одне з перших місць. Морквяний сік має жовчогінну, протизапальну, противосклеротичною дією. Вживаючи в їжу моркву ви позбудетеся від перевтоми, поліпшите апетит, колір обличчя, зір, зміцните волосся, нігті, підвищите опірність організму. Морквяне пюре, морквяні соки рекомендується давати дітям з самого раннього віку.

Страви з сушеної морквою

Поради від шеф-повара В’ячеслава
Поради від шеф-повара В’ячеслава

Для кращого засвоєння вітаміну А, страви, що містять моркву, рекомендується вживати зі сметаною, олією.

Рецепт від SUN  FOODS® Салат з моркви і редьки дайкон Рецепт вiд SUN FOODS ®

Рецепт від SUN FOODS® Салат з моркви і редьки дайкон

Інгредієнти: морква - 200 г, редька дайкон-200 г, олія оливкова -2-3 ст.л., сік лимона - 2 ст.л., зелень, перець, сіль за смаком. Морква і редьку натерти на тертці. Приготувати заливку: змішати оливкову олію, лимонний сік, подрібнену зелень, сіль, перець. Заправити заливкою овочі. Добре перемішати. Наповнюйтесь вітамінами!

Інгредієнти

Телятина 1кг
Бекон 150-200 г
Цибуля "Аroma" 30-40 г
Паприка "La Bогерa" порошок 3 ст. ложки
Картопля 500-600 г
Паприка "La Bогерa 1" шматочки 1 мм 20-30 г
Помідори в’ялені "La Salento" 15 г
Морква 2 шт. невеликі
Зелень петрушки "Exclusive"
Сіль

Приготування

У розігрітий на вогнищі чавунець покласти дрібно нарізаний бекон, розтопити бекон і додати нарізану великою соломкою моркву, злегка підсмажити, додати цибулі "Аroma " та порошок паприки "La Bогерa".

Будьте пильними - цибуля не повинна підгоріти, а паприка повинна втягнути увесь жир, тому потрібно інтенсивно
перемішувати страву дерев'яною ложкою.

Додаємо у казанчик м'ясо, нарізане на порційні шматки розміром приблизно 2 см, товчений часник, кмин, усе добре перемішуємо, додаємо трохи води або кісткового бульйону в міру необхідності. Багато рідини не додаємо, м'ясо повинне тушкуватися.

До м'яса, доведеного майже до готовності, причому уся рідина повинна випаруватися, залишається тільки жир, додаємо нарізану кубиками картоплю.

У кінці приготування солимо, додаємо паприку "La Bогерa 1" , помідори в’ялені " La Salento ", зелень петрушки "Exclusive" що значно підвищить аромат та смак нашого "бограчу".

На чистому повітрі, біля вогнища, з родиною або щирими друзями, МінЗдрав НЕ забороняє поєднати здорову їжу з гарним сухим вином.
Рецепти від SUN FOODS® Рецепт вiд SUN FOODS ®

Рецепти від SUN FOODS®

Далі буде

Реєструйся!
І отримай шматочок смачної України
Дякуємо!
Ви підписані на розсилку рецептів!
Помилка
Переконайтеся, що Ви не підписувалися на розсилку раніше і перевірте коректність введених даних

Iнші продукти цієї категорії