Сушена селера
SUN FOODS®

"Ideal Root"
Сушена селера <br>SUN FOODS®

Селера, з любов'ю вирощена на полях Херсонщини.

Інтенсивний аромат і смак селери

Сушена селера <br>SUN FOODS®
Сушений корінь здоров'я, який завжди під рукою. Для тих кого турбує своя надлишкова вага, і хто хоче мати гарну фігуру, хто піклується про своє здоров'я, довголіття і красу.
Сушена селера <br>SUN FOODS®

Сушимо при невеликих, делікатних температурах, збережені всі природні властивості навіть після сушіння. Велика кількість клітковини, білків і низька калорійність роблять селеру продуктом з негативною калорійністю. Це означає, що організм отримує з селери менше енергії, ніж витрачає на його засвоєння, а смачні і корисні страви з селери допомогають впоратися з відчуттям голоду і дають заряд енергії на весь день. А ще це - 14% білків, вітаміни Н і С, велика кількість вітамінів В1, В2, К і РР, набір мікроелементів, фолієва кислота, каротин, фітонциди і флавоноїди. На відміну від інших овочів, селера містить органічний натрій, який замінює звичайну сіль і підвищує засвоюваність організмом поживних речовин і не накопичується в суглобах і хребті.

Страви з сушеної селери

Поради від шеф-повара В’ячеслава
Поради від шеф-повара В’ячеслава

Корінь селери використовують для приготування самих різних блюд від супів до запіканок, його можна тушкувати, варити, запікати, класти в салати, засушувати і використовувати в якості приправи для овочевих рагу і супів, бульйонів, м'ясних і овочевих страв. Часто з коренями, або стеблами селери, відварив їх з іншими овочами і перетерши, готують супи-пюре. Поєднувати селеру в супах, або в других стравах можна з брокколі, звичайної або кислою капустою, квасолею, помідорами і багатьма іншими овочами.

Рецепт від SUN FOODS® М'ясо тушковане з квашеною капустою і селерою Рецепт вiд SUN FOODS ®

Рецепт від SUN FOODS® М'ясо тушковане з квашеною капустою і селерою

За рецептом Фріди Марківни з одеської Молдаванки (правда у неї все кошерне - на телятині або курячих потрошках, а ми робимо на свинині і дуже задоволені - бо для українця "Ні м'яса кращого, аніж свинина".

Інгредієнти: свинина 300 г, цибуля "Аroma" 1 чайна ложка, квашена капуста 500 г, картопля 300 г, корінь селери сушений "Ideal Root" 20-30 г, чорний перець, сіль.

Приготування: У розігрітому жирі тушкувати пластинки кореня селери "Ideal Root" 5-6 хвилин і ще 1-2 хвилини з цибулею "Аroma". Додаємо в казанок м'ясо, нарізане на порційні шматки розміром приблизно 2 см, все добре перемішуємо, додаємо трохи води або кісткового бульйону в міру необхідності. Багато рідини не додаємо, м'ясо повинно тушкуватися.До м'яса, доведеному майже до готовності, причому вся рідина повинна випаруватися, залишається тільки жир, додаємо очищену і нарізану кубиками картоплю і квашену капусту.

Солимо і перчимо до смаку, тушкуємо. Фріда Марківна радить вживати готову страву з томатним соком.

Рецепт від SUN FOODS® Рецепт вiд SUN FOODS ®

Рецепт від SUN FOODS®

Далі буде

Реєструйся!
І отримай шматочок смачної України
Дякуємо!
Ви підписані на розсилку рецептів!
Помилка
Переконайтеся, що Ви не підписувалися на розсилку раніше і перевірте коректність введених даних

Iнші продукти цієї категорії