Сушені гриби
SUN FOODS®

Гриби печериці SUN FOODS®
Сушені гриби <br>SUN FOODS®

Спеціально культивовані гриби печериці півдня України.

інтенсивний аромат і смак грибів

Сушені гриби <br>SUN FOODS®
Компонент для гарнірів, соусів і будь-якого кулінарного бажання.


Сушені гриби <br>SUN FOODS®

Сушимо при низьких температурах, залишаємо всі природні властивості, смак і аромат навіть після сушіння, без підсилювачів смаку, без ароматизаторів, без консервантів, без барвників. Багато мікро і макроелементів, незамінних амінокислот, вітамінів А, В (B1, B2, B3, B6, B9), С, D і Н. Вміст білка вище, ніж в м'ясі або яйцях, а кількість фосфору і кальцію міститься, як у рибі. Чудова низькокалорійна дієтична їжа для боротьби з рівнем холестерину крові та профілактики атеросклерозу, для вегетаріанства і сироїдіння.

Страви з сушеними грибами

Поради від шеф-повара В’ячеслава
Поради від шеф-повара В’ячеслава

Дорогоцінний порошок незамінний для багатьох типів ковбас чоризо, ломо, корейки. Він додає абсолютно бездоганний смак достовірності для паельї, в американській кухні в якості приправи для барбекю свинини, яловичини, тушкованого м'яса ягняти, кебаби і навіть пряним яйцям!

Паприка гарна добавка до барбекю, вона чудово поєднується з м’ясом, птицею, овочами, сиром, яйцями, рибою, морепродуктами. Додавайте паприку як основну спецію до гуляшу, супів, соусів, салатів, яєць, рису, молотого м’яса. Ліпше всього вона віддає свій смак і колір у гарячьому жирному середовищі, тому краще спочатку розвести необхідну кількість паприки в гарячому маслі, а ще краще в топленому салі та вже готову суміш внести в основну страву незадовго до готовності. І в будь-якому випадку додати паприку в майже готову страву.

Готуємо гарячу м'ясну страву класичний гуляш gulyas і його варіант угорського походження, густий м'ясний гуляш з картоплею - "Бограч по-Закарпатськи". Можна ще - "Перколт", "Токані", або дуже смачний "Паприкаш", або рибний суп "Халасле".

Картопляні ньоккі з грибним соусом Рецепт вiд SUN FOODS ®

Картопляні ньоккі з грибним соусом

Ці модні італійські ньоккі - це звичайнісінькі українські картопляні галушки. В якості прекрасного образу можуть виступати, як самостійна страва (з різними соусами - грибним, томатним, сирним, м'ясним та ін.), А також, як гарнір.

 
Інгридієнти: картопля - 0,5 кг; яйце - 1 шт; тертий пармезан - 4 ст.л. + Для подання; борошно - 250 г.

Печериці сушені - 50 гр; цибуля сушена, ріпчаста "Аroma"; часник - 1 зубчик; петрушка сушена "Exclusive"; біле вино - 100 мл; вершки 22% - 100 мл; вершкове масло - 30 гр; сіль перець.

приготування:

Соус: на великій глибокій сковорідці розтоплюємо вершкове масло і помішуючи, пасеруємо пару хвилин часник. Додаємо сушені гриби і сушену цибулю, перемішуємо і тушкуємо на невеликому вогні 2-3 хвилини, гриби повинні обмякнути і змінити колір - потемніти, присолюємо і додаємо петрушку і біле вино. Тушкуємо хвилин 5, щоб випарувати алкоголь. Вливаємо вершки, солимо і тушкуємо до появи пухирців. Вимикаємо і накриваємо кришкою.

У приготоване гаряче картопляне пюре, розбиваємо яйця, додаємо сир і розминаємо, додаємо борошно і вимішуємо тісто, воно виходить досить липким. Формуємо з нього 4 кулі (можна змастити руки рослинним маслом, щоб тісто не прилипало). Кожен шар розгортаємо в ковбаску і нарізаємо на галушки. Кидаємо в киплячу підсолену воду ньокки і варимо на середньому вогні до спливання, дістаємо шумівкою в тарілку, поливаємо соусом, посипаємо пармезаном - і швидше їмо. Досить просто і оригінально.

Рецепт від SUNFOODS® Рецепт вiд SUN FOODS ®

Рецепт від SUNFOODS®

Далі буде

Реєструйся!
І отримай шматочок смачної України
Дякуємо!
Ви підписані на розсилку рецептів!
Помилка
Переконайтеся, що Ви не підписувалися на розсилку раніше і перевірте коректність введених даних

Iнші продукти цієї категорії