В'ялені томати
SUN FOODS®

часточки томатів 1/2 Pomodorini secchi "Bellissimo" і четвертинки 1/4 Pomodori secchi "La Salento"
В'ялені томати <br>SUN FOODS®

Цукрові, яскраві, м'ясисті помідори Херсонщини знає вся країна, вони без перебільшення найкращі в світі. А допомагає цьому природа, особливо сприятливий клімат степів Таврії, Дніпро і ласкаве сонце, а ще - дбайливі руки українців.

Видалені середина і насіння, присутній особливий смак, насичений аромат і червоний колір томатів.

В'ялені томати <br>SUN FOODS®
Традиції італійські, а сонце наше, херсонське. Це маленьке літо, яке можна влаштувати собі коли заманеться і навіть взимку готувати різні страви з ароматом і смаком степів і тепла.
В'ялені томати <br>SUN FOODS®

Ми їх дійсно тільки подв'ялюємо при делікатних температурах, смак відрізняється від свіжих помідорів - це щось неймовірне, без підсилювачів смаку, без ароматизаторів, без консервантів, без барвників.

Страви з сушеними томатами

Поради від шеф-повара В’ячеслава
Поради від шеф-повара В’ячеслава

Відчуй смак італійської кухні. Їх можна додати в томатні соуси і пасти для посилення смаку, в тісто для хліба або фокаччо, приготувати з ними смачний соус до пасти, домашньої піци, або як основа для піци або несолодких пирогів, червоної (сицилійської) песто для брускетти. Як начинка тарталеток - томати змішані з м'яким сиром і з крекерами, фріттата або картопляні ньокі, м'ясна лазіння або каннеллони, а ще зробіть прекрасні листкові коржі з консервованими артишоками, оливками, сиром і в'яленими помідорами або просто подайте як супровід до сирної тарелке.Томати використовують в капоната та інших овочевих стравах, з баклажанами і навіть покращують смак нудних кабачків і цукіні.

Рецепт від SUNFOODS® Рецепт вiд SUN FOODS ®

Рецепт від SUNFOODS®

Розмочити кілька (скільки нежалко) в'ялених томатів посипаних сушеним базиліком. Перемішайте з натертою солоної овечою бринзою або м'яким овечим сиром з білою цвіллю, для любителів знадобиться запечений часник за смаком. З теплими грінками смачно до непристойності! Бережіть воду, вживайте з сухим червоним вином.

Рецепт від SUNFOODS® Херсонське "песто" червоне. Pesto alla Khersonese. Рецепт вiд SUN FOODS ®

Рецепт від SUNFOODS® Херсонське "песто" червоне. Pesto alla Khersonese.

Знамениті соуси - червоний "песто", готуються з в'ялених томатів Pesto alla siciliana (Сицилійське песто) вирощених на Сицилії або Pesto alla trapanese з томатів вирощених в районі Неаполітанської затоки, а Херсонське червоне "песто" готується з в'ялених помідорів "Bellissimo" або "La Salento "вирощених вздовж Херсонського Придніпров'я.

Інгредієнти: томати в'ялені "La Salento" - 50 г, 150 мл оливкової олії extra virgin (першого віджиму), 4 ст. л. кедрових горіхів, 50 г овечого сиру, 1 анчоус (або чорноморська хамса) - опціонно, часник, 1/2 чайні ложки базиліка "Provence G", петрушки "Special", сіль.

Приготування: розмочити в'ялені томати і засолені каперси (НЕ мариновані), змішайте в блендері з кедровими горішками, додаючи потроху оливкової олії, тим хто любить гостре можна додати гіркий червоний перець, 1 ст. л ароматної паприки "La Bогерa", 1/4 чайних ложки орегано, чебрець, насіння фенхелю - все на власний смак, не буде зайвим окремо підсмажений або печений часник, пармезан або овечі сири пекорино.

Все - як вам заманеться, бо на Сицилії готують Pesto alla siciliana - без горіхів, зате з помідорами, в районі Неаполітанської затоки вважають найкращим Pesto alla trapanese - з в'яленими помідорами і мигдалем, але без сиру. Комбінуйте, експериментуйте, насолоджуйтеся результатом!

Влаштуйте коханим феєрію смаку і аромату, і подяка та задоволення Вам гарантовані.

Рецепт від SUNFOODS® Рецепт вiд SUN FOODS ®

Рецепт від SUNFOODS®

Далі буде

Реєструйся!
І отримай шматочок смачної України
Дякуємо!
Ви підписані на розсилку рецептів!
Помилка
Переконайтеся, що Ви не підписувалися на розсилку раніше і перевірте коректність введених даних

Iнші продукти цієї категорії