Сушений базилік
SUN FOODS®

"Provence G"
Сушений базилік <br>SUN FOODS®

Лист базиліка, зелений, м'ятний, дбайливо вирощений аграріями півдня України, яскравий насичений аромат.

Запашний аромат м'ятного базиліка

Сушений базилік <br>SUN FOODS®
Яскраве і корисне доповнення до страв. Комбінуйте, експериментуйте, насолоджуйтеся результатом!
Сушений базилік <br>SUN FOODS®

Сушимо при невеликих делікатних температурах залишаємо всі природні якості, без підсилювача смаку, без ароматизаторів, без консервантів, без барвників.

Крім кухні, використовуйте лікувальні властивості цієї "царської травички" як антисептик при запаленні очей, при інфекції рота, горла, дихальної системи, проти грипу, застуди - у вигляді полоскань, інгаляцій.

Рекомендовано при астмі, гіпотонії, інфекції нирок і суглобів, дерматитах і екземі. А чай з базиліком не тільки корисний, а ще й смачний, підвищує тонус і загальні захисні сили організму.

Страви з сушеним базиліком

Поради від шеф-повара В'ячеслава
Поради від шеф-повара В'ячеслава

Використання: в соусах, кетчупах, підливах, заправках, супах, з сирами і бринзою.

У приправах для овочевих салатів, омлетів, страв з морепродуктів та риби, яєць.

При виготовленні домашніх сирів, бринзи, ковбас, сосисок, паштетів, кнелі з печінки, котлет, печені, рагу з м'яса птиці, пасти і бутербродного масла, піци, зеленого соусу "песто" Pesto alla Khersonese.

Для приготування страв зі свинини, баранини, для гарнірів з макаронів і спагеті, овочевих страв з квасолі, гороху, бобів, шпинату.

При копченні, консервуванні, засолюванні і квашенні капусти, маринуванні огірків і кабачків.

Ароматизація оцту, масла, томатного соку.

Добре комбінується з майораном, коріандром, петрушкою, м'ятою, естрагоном, розмарином.

У перші страви, варені і смажені другі страви сушений базилік додають за 5 хвилин до готовності. У фарш, соуси, паштети - під час приготування. У готові страви - попередньо залити на 10 хвилин теплою водою.

Рецепт від SUN FOODS® Херсонське "песто" зелене. Pesto alla Khersonese. Рецепт вiд SUN FOODS ®

Рецепт від SUN FOODS® Херсонське "песто" зелене. Pesto alla Khersonese.

Вважається що знаменитий соус лігурійськой кухні "песто", відомий ще за часів Римської імперії, приготований за стародавнім найвідомішим рецептом - це класичний песто - Pesto alla Genovese (Генуезький песто): з базиліка, вирощеного на околицях Генуї, оливкового масла extra virgin (першого віджиму), насіння пінії, часнику і твердого овечого сиру пекоріно (вже більш пізні насіння пінії стали міняти на кедрові горішки, грецькі горішки або кешью, а сири - на пармезан або грана падано). У французькому Провансі готують соус пісту (фр. Pistou), в який зазвичай не додаються горіхи, а в Австрії люблять песто з гарбузового насіння, а в Німеччині замість базиліка використовують черемшу.

Рецепт від SUN FOODS® Пюре з базиліком і язиком на грилі Рецепт вiд SUN FOODS ®

Рецепт від SUN FOODS® Пюре з базиліком і язиком на грилі

Відварити картоплю, воду злити, розім'яти гарячу картоплю з жовтками і вершковим маслом, потроху додаючи гаряче молоко. Листя м'ятного базиліка "Provence G" розмолоти в блендері з оливковою олією, додати в готове пюре.

Вимити телячий язик, покласти в каструлю, залити холодною водою і варити до готовності, 2,5 години. Охолодити під струменем холодною водою, зняти шкіру і нарізати товщиною 1,5 - 2 см, змастити олією і обсмажити на грилі з двох сторін по 2 хвилини. Подавати негайно з зеленим песто і картопляним пюре. Любов і повага коханої людини Вам забезпечені.

Рецепт від SUN FOODS® Рецепт вiд SUN FOODS ®

Рецепт від SUN FOODS®

Далі буде

Реєструйся!
І отримай шматочок смачної України
Дякуємо!
Ви підписані на розсилку рецептів!
Помилка
Переконайтеся, що Ви не підписувалися на розсилку раніше і перевірте коректність введених даних

Iнші продукти цієї категорії