Сушена петрушка
SUN FOODS®

"Exclusive" і "Special"
Сушена петрушка <br>SUN FOODS®

петрушка, з любов'ю вирощена на полях півдня України.

Інтенсивний аромат і смак свіжої петрушки

Сушена петрушка <br>SUN FOODS®
У сушеному вигляді не втратила своїх корисних властивостей. Ви переконаєтесь, яка вона зелена і запашна!
Сушена петрушка <br>SUN FOODS®

Сушимо при невисоких температурах, вона зелена і ароматна навіть після сушіння, без підсилювачів смаку, без ароматизаторів, без консервантів, без барвників. Багато мікро і макроелементів, вітамінів А, С, Е.

Страви з сушеною петрушкою

Поради від шеф-повара В'ячеслава
Поради від шеф-повара В'ячеслава

"Exclusive" - це різні фракції самих листочків петрушки, тому частіше використовуємо для прикрашання страви безпосередньо перед поданням до столу. Яскравий аромат ефірної олії листа і верхівок стебла, для приготування м'ясних і овочевих страв, фаршу.

Рецепт від SUNFOODS® Рибні биточки, по секрету від тітоньки Беті з сусідньої дачі Рецепт вiд SUN FOODS ®

Рецепт від SUNFOODS® Рибні биточки, по секрету від тітоньки Беті з сусідньої дачі

500 г кільки, 3 курячих яйця, 3 ст. ложки борошна, часник, петрушка сушена "Special", сіль, перець, олія для смаження.

Приготування: виділіть з кільки філе, видаліть чорну плівку, промийте філе і просушіть на паперовому рушнику. Збийте яйця як на омлет. Додайте сіль, мелений перець, петрушку "Special", часник, трохи майонезу. Згустіть борошном і перемішайте з філе кільки. Смажити биточки - з двох сторін до рум'яної скоринки.

Смачно в гарячому і холодному виді.

Рецепт від SUNFOODS® Курча в ажурі Рецепт вiд SUN FOODS ®

Рецепт від SUNFOODS® Курча в ажурі

Курячі грудки - 1 шт. порізана тонкими пластинками, сиру картоплю натерти крупно - 3 шт., яйце - 1 шт., сир тертий 50 г, петрушка сушена "Exclusive" - ​​5 г, борошно - 1 ст. ложка, сіль, перець, олія для смаження.

Приготування: м'ясо курки посолити і поперчити, засмажити на сухій нагрітій сковорідці 2-3 хвилини. Натерту, віджату картоплю, перемішану з яйцем, борошном і сіллю, викласти на нагріту политу маслом сковорідку у вигляді тонких млинців. Смажити 2-3 хвилини, перевернути на іншу сторону. Покласти на одну половину курку, присипати тертим сиром змішаним з сушеною петрушкою "Exclusive" і через 2-3 хвилини накрити вільної стороною млинця. За хвилинку ще раз обсмажити з кожного боку. Тепер у Вас все в ажурі. Здорова їжа для близьких друзів.

Рецепт від SUNFOODS® Рачки (креветки) варені по-одеськи Рецепт вiд SUN FOODS ®

Рецепт від SUNFOODS® Рачки (креветки) варені по-одеськи

Щоб зварити рачків, знадобиться вода, сіль, петрушка "Special" і, власне самі рачки. Ставимо каструлю з водою на вогонь, додаємо сіль - 1 ст. ложку на літр води. Щоб рачки стали ароматними додаємо в воду лавровий лист і петрушку сушену "Special", всипаємо рачків і доводимо до кипіння. Варимо на легкому вогні 1,5-2 хвилини. Залишаємо в розчині на 5 хвилин - негайно до столу з холодним пивом.

Рецепт від SUN FOODS® Рецепт вiд SUN FOODS ®

Рецепт від SUN FOODS®

Далі буде

Реєструйся!
І отримай шматочок смачної України
Дякуємо!
Ви підписані на розсилку рецептів!
Помилка
Переконайтеся, що Ви не підписувалися на розсилку раніше і перевірте коректність введених даних

Iнші продукти цієї категорії